×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0
Polistiren Nedir ?
Polistiren Nedir ?

Polistiren nedir, Polistren zararlı mı, Polistiren yanıcı mıdır, Kullanım alanları?Polistiren nedir?Polistiren (PS, polystyrene), stiren monomerinin polimerizasyonu ile yapılan katı ve saydam bir..

GOFRAJ nedir?
GOFRAJ nedir?

Gofraj ne işe yarar? Alüminyum tabaka, kabartma silindirleri aracılığıyla doğal değirmen kaplama malzemesinin işlenmesiyle elde edilir. Bu ışık azaltma yansıtma ve parıltı yayılan bir yüzey..

KOMPOZİT nedir?
KOMPOZİT nedir?

Kompozit nedirKompozit nedir sorusuna cevap olarak en yalın haliyle iki farklı malzemelerin birleşimi sonucu oluşan malzeme diyebiliriz. Kompozit malzeme, tek başına kullanılmayan veya çözülemeyen..

ROLL-UP BANNER Nedir ?
ROLL-UP BANNER Nedir ?

Roll-up Banner Nedir ? Roll-up Banner alüminyum malzemeden üretilen bir reklam ürünüdür. Makaralı sistemi sayesinde görseli içinde zarar vermeden saklar. İstenildiğinde yukarı doğru çekip açarak..

DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ

Fuar, Seminer, Kongre, Tanıtım ve Reklam Stantları Tüm stant ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz birbirinden farklı görsel açıdan zengin kurulumu ve taşıması kolay stantlarımız bulunmaktadır...

BASKI FOLYOSU nedir?
BASKI FOLYOSU nedir?

BASKI FOLYOSU Baskı folyosu, basılı bir ürünün üzerine uygulanan, parlak veya mat bir kaplama olarak adlandırılır. Baskı folyosu, genellikle kağıt, plastik veya alüminyumdan yapılır ve..

POLİPROPİLEN nedir ?
POLİPROPİLEN nedir ?

Polipropilen Nedir Polipropilen, otomotiv sanayinde kullanılan parçalardan mutfak gereçleri üretimi ve yiyecek paketlemesine kadar birçok alanda kullanılabilen termoplastik bir plastik malzemedir. ..

REFLEKTİF FOLYO nedir?
REFLEKTİF FOLYO nedir?

REFLEKTİF FOLYO Adından da anlaşılacağı üzere yansıtma özelliği bulunan reflektif folyo, karanlıkta üzerine gelen ışığı geri yansıtan bir folyo çeşididir. Farklı yüzeylere kolayca uygulanabilen..

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap