×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0
PLEKSİ- PLEKSİGLAS nedir?
PLEKSİ- PLEKSİGLAS nedir?

PLEKSİ- PLEKSİGLAS NEDİR?Pleksi diğer adıyla Pleksiglas, Renkli ve renksiz çeşitleri bulunan, saydam veya yarım saydam, kesilebilen, işlenilebilen, plastik yapılı bir tür camdır. Belli bir derecede..

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL nedir?
ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL nedir?

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL Polietilen (Polietilen son derece dayanıklı, kimyasallara karşı dirençli ve çok çeşitli ürünlerde kullanılan bir mühendislik plastiğidir.) maddenin iki yüzeyinin alüminyum..

DURATRANS nedir?
DURATRANS nedir?

DURATRANS Duratrans aslında bir ürünün teknik tanımı değil, “Selpak” gibi zihnimizde ürünle özleşmiş bir markadır. Genel olarak piyasamızda ışık geçiren ürünlerin tamamına duratrans..

POLİKARBON LEVHA nedir ?
POLİKARBON LEVHA nedir ?

POLİKARBON LEVHA Polikarbon (PC), kimyasal yapılarında karbonat grupları içeren termoplastik polimerler olarak tanımlanabilir. "Polikarbon nedir?” sorusu daha basit şekilde "Isı ile kolaylıkla..

 ELOKSAL nedir?
ELOKSAL nedir?

ELOKSAL NEDİR, NE İŞE YARAR? Eloksal, bir kısaltmadır ve alüminyumun elektrolitik oksidasyonu (electrolytic oxidation of aluminium) anlamına gelir. Eloksal, hafif metallerin yüzeylerini işlemek için ..

ONE WAY VISION nedir?
ONE WAY VISION nedir?

ONE WAY VISION BASKI Reklam amaçlı kullanılan One Way Vision Baskı, halk arasında delikli folyo baskı olarak da bilinmektedir. Delikli olmasının nedeni ise iç kısımdan bakıldığında dışarının..

MESH BRANDA nedir?
MESH BRANDA nedir?

MESH BRANDA Mesh branda vinil brandaların delikli hallerine verilen isimdir. Delikli brandalara uygulanan dijital baskı yöntemi olan mesh baskı, geniş alanlara uygulama imkanı sunduğundan dış..

X BANNER nedir ?
X BANNER nedir ?

X BANNER   X banner ayak kısmı X biçiminde olan alüminyum malzemenin, dört ayrı köşesinde kuşgözü kararınca delik açılarak, ayaktaki uç noktaların ..

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap